Koktéloztunk Székelyudvarhelyen

Koktéllal vette kezdetét Székelyudvarhelyen március 29-én a Tanítványság-képző, amelyen 17 fiatal vett részt. Mozgalmas napot töltöttünk együtt egymással és a Jóistennel, sok játékkal, kacagással, meglepetéssel, imával, beszélgetésekkel. Mindezeken keresztül megismertük jobban egymást és sok esetben önmagunkat, de megtanultuk, hogy Isten akár játékon keresztül is rávezethet a dolgok mélyebb megismerésére.

Hálásan köszönjük T. Csont Ede atyának a segítségét, mindazoknak a munkáját és imáját, akik segítettek, hogy ez az alkalom létrejöjjön. Isten fizesse!

Néhány visszajelzés a résztvevőktől:

„Nekem nagyon tetszett az, hogy a játékokon a játék tanulságát hagytátok, hogy bennünk, nekünk fogalmazódjanak meg, nem elmondtátok egyszerre, nekünk kellett rájöjjünk a lényegre. Egy egyszerű, vicces játékból nagyon sokat lehetett tanulni. Az ismeretséget más emberekkel még jobban mélyítettem.”

„Nagyon vagányak voltak a játékok és érdekesek. Élveztem, hogy minden játéknak van valami üzenete. Nagyon vagány kiscsoportot kaptam és tanultam új dolgokat.”

„Nekem az tetszett nagyon, hogy végig játszva tanulhattunk, észre sem vettük, és úgy tanultunk meg rengeteg mindent Istenről. Nagyon tetszett, hogy már az első játék után mindenki teljesen felszabadult, annyira jók voltak a játékok.”

„Az volt jó számomra, hogy megismertem pár új embert, és akit már ismertem, azt jobban megismertem, és közelebb kerültem Istenhez.”

„Nagyon ajánlom, mert ez által Istenhez is közelebb kerülhetsz, sok új dolgot tanulhatsz, ami segítségével a problémáidat könnyebben megoldhatod az életben.”