Bibliatábor 5-8. osztályosoknak Csiksomlyón

Az idei év júliusában ismét megszervezésre került a Keresztirány már hagyományosá vált 5-8 osztályos biblia tábora, melynek mottója a Jn 15.7 bibliai vers “Ha bennem maradtok, és tanításom is bennetek marad, akkor bármit akartok, kérjetek, és megkapjátok.”, amit az egész tábor ideje alatt megtapasztalhattunk.

 

 

 

Idén új helyszínen a Csiksomlyói Szent István Kollégium adott helyet számunkra, ahol sok új fiatallal, egy lelkes 11 főből álló szolgáló csapattal vágtunk bele a nagy cirkuszi kalandba, hogy az 57 résztvevő megláthassa milyen is egy evangéliumi fiatal, azaz nem is egy hanem egyből hét: a bohóc, a póniló, a kőtéltáncos, a néző, a jegyszedő, az orszlán, illetve a hirdető fiú, élete és milyen döntést hoztak miután találkoztak Jézussal. Ezekre alapozva a fiatalok is meghozhaták a saját döntéseiket, hogy ők merre szeretnének lépni Jézussal.

 

 

 

A hét folyamán a sok bibliai szereplő története mellet idő juttot a közösségi játékokra, mint a méta, számháború, és más csoportos játékokra. Szerdán kisétáltunk a közeli nyeregbe, és sok más kreatív műhelyen csiszolhatuk a talentumainkat.

 

 

 

Nagyon köszönjük a Csobotfalvi plébános úrnak, Gothàr Gergelynek, hogy befogadtak minket egy esti Szentségimádásra, a Szent István Kollégiumnak és Balázs Zsókának, hogy olyan szívesen és segítőkészően fogadtak minket, és hállásak vagyunk az összes támogatónak, akinek köszönhetjük, hogy létre tudott jönni ez a tábor. Isten fizesse mindannyiuknak a segítségét.

 

 

Rácz Gábor, táborvezető