Mered kérni a párod?

Sziasztok.Gondoltatok már valaha arra, hogy a párotokat elkérjétek Istentől? Mivel azt mondja a Szentírás, hogy Ő ismer a legjobban..... akkor Ő tudja a legjobban azt is, hogy ki talál hozzánk. Egyetértetek? Na de persze ez nem úgy működik, hogy már az első vagy… harmadik próbálkozásnál rátalálunk arra a személyre akivel házasságra léphetünk. Van akinek ez egyből összejön,  de van akinek nem, s ez nem baj, így van rendjén. Az a titok, hogy nem kell feladni :P

Gondolom ti is tudjátok, hogy a kapcsolataitokon keresztül egyre jobban megismeritek önmagatokat, rájösztök, hogy mire vágytok egy kapcsolatban...stb. 

Szerintem Isten örvend annak, hogy ha mi is tisztában vagyunk a vágyainkkal, még akkor is, hogy ha azt tapasztaljuk, hogy még se azt adja amit kérünk tőlle.

Arra bátorítalak, h függetlenül attól, hogy Isten tudja, hogy mire vágysz, mond el  te is neki. Mond el neki, hogy milyennek képzeled a jövendőbelidet és merd Istenre bízni, hogy Ő előbb/utóbb ki is rendeli neked azt a személyt.

Én böjtőltem a páromért...s az eredeti terv szerint az utolsó napja a böjtnek a jelenlegi párom szülinapja volt. S higgyétek el nekem, hogy amikor elkezdtem a böjtöt akkor nem is gondoltam volna, hogy Ő akár az én kedvesem is lehetne...ismertem...de én mindig másoknak szurkoltam, hogy összejőjenek vele :P Még csak 5 hónapja vagyunk együtt... de én kiváncsian várom az Úr tervét velünk. 

A tavaly áprilisban elkezdtünk egy pár lánnyal havonta találkozni és imádkozni a jövendőbelieinkért (erről az imacsoportról bővebben olvashattok a Keresztirány facebook oldalán)....az imák előbb utóbb meghallgatásra találnak :)

Merjétek kérni Istentől a párjaitokat...akár egyedül, akár imacsoportokban , mert Ő mindent megad amire szükségünk van...de nem akkor amikor mi akarjuk...hanem amikor eljön az ideje.

Szeretettel,

Muntean Renata