1-4-osztályos Bibliatábor Szécsenybe

Az idei 1-4.-es tábor Szécsenyben került megszervezésre, 30 résztvevővel és 8 szervezőtársammal vezetgettük a gyerekeket a jó Istenhez közelebb.
Az idén Gedeon történetét jártuk körül, és megnéztük, hogy milyen tulajdonságok és tettek segíthetik az embert közelebb Istenhez. A tábor során a gyerekekkel nagyon sokat játszottunk, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felszabaduljunk és megismerjük egymást.
A tábor során, szentmiséken is vettünk részt, amiket a tábor egy-egy csúcspontjának mondhatunk, mert a gyerekek itt tényleg találkoztak a jó Istennel. A tábor során a játékok mellett kiránduláson és akadályversenyen is részt vehettek a gyerekek.
Utolsó este a gyerekek kreativitásának adtunk teret, és kiscsoportonként szavakat kaptak, amelyek alapján egy vicces történetet kellett előadniuk a csoportvezető segítsége nélkül. Ez a program nagyon sikeresnek mondható, minden csoportnak sikerült aktívan bekapcsolódnia.
A tábor ideje alatt egy flashmob koreográfiát is megtanultunk a gyerekekkel, amit a szülőknek is előadtunk a távozás előtt.
Végső soron elmondhatom, hogy a tábor során a gyerekek nagyon jó barátságokat kötöttek egymással és a szervezőkkel is. A gyerekek és a szülők visszajelzései alapján a gyerekek nagyon jó tapasztalatokkal tértek haza, és a jövő évben is részt akarnak venni táborainkban.