Kalandtábor 2014!!-a Renewal Ministries szervezésében

Kalandtábor 2014!!-a Renewal Ministries szervezésében
2014 Jul. 27 to 2014 Aug. 01

Sziasztok!

Idén, immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre túlélő és kalandtáborunk!

DSC01706

A tábor időpontja julius 27 – aug 1 , helyszíne pedig Kisbács.  Igen, idén új helyszínen tartjuk a tábort. Itt sokkal jobbak a körülmények és a műhelyeket is szebb helyszineken tartjuk majd meg.( például a Tordai hasadékban.)  Itt  mindenki a házban lesz majd elszállásolva, senkinek sem kell majd sátoroznia , csak ha akar.  Azok számára akik még nem  táboroztak velünk, elmondanék pár dolgot:

1. A tábor úgy van megszervezve, hogy ne a tábort kelljen túlélni! Lesz rendes étel, szállás, tisztálkodási lehetőség , meg ami egy normális táborhoz kell.

2. Lehetőséged lesz sokmindent kipróbálni és megtanulni, de SEMMI SEM KÖTELEZŐ. Elsődleges szempont, hogy te biztonságban légy és hogy jólérezd magad.

3. Az alsó korhatár 12 év, a felső pedig 101, ennél idősebbeket sajnos idén nem tudunk fogadni, de még dolgozunk rajta.

4. Ez egy katólikus ifjúsági tábor, ami azt jelenti hogy minden reggel és este  lesz egy kis lelki program is.

5.  A tábor 120 lejbe  fog kerülni és be kellene időben jelentkeznetek. Ennek a legjobb módja az lenne, ha felhivnátok minket a 0742 507373 as telefonszámon. Lehet mással is próbálkozni, például emailt is írhattok….  , de  mondjuk füstjeleket ne küldjetek, azokat nem értjük .

6. Az indulás a nagyváradi állomásrol lesz 27 én délben és az érkezés is ide lesz aug 1 én delben. ( pontosabbat később)

Két "túlélő"

Két “túlélő”

 

 

 

A kocsival érkezők számára a GPS koordináták ezek:               Baciu   (Kisbács, Kolozs megye )

fok° perc’ másodperc”         N    46° 47′ 49″ E   23° 30′ 55″

A tábor résztvevőinek a következő  dolgokat kellene magukkal hozniuk:

1.  Ami a táborozáshoz kell, hálószák, tányér, evőeszközök, bicska, stb.

2. Szabadidőruhákat, többet is, lehetőleg olyan is legyen, ami ha szakad vagy piszkolódik nem gond.  Esőköpenyt (poncsót) feltétlenül hozzatok.

3. Megfelelő lábbelit . Kiránduló és sportcipők ( több párat ), akinek van hozzon gumicsizmát is, a barlangban jól fog jönni.

4. Sisak  , ha más nincs akkor egy kerékpáros sisak is megteszi.  ( nekünk is van 15 sisakunk ).

5. Fejlámpát     ( Nem jó más!  Fontos hogy a résztvevő  keze szabad legyen. Nem kell drágát venni, teljesen jó a kinai is, csak működjön és jó elem legyen benne )

6. Kis hátizsák vagy hátitáska. Olyan amiben egy kis palack vizet, egy szendvicset, esetleg egy pulcsit, a poncsót  ….  olyasmit amit magaddal tudsz vinni  egy  kirándulás alatt.

7. Szúnyogriasztót, naptejet    … amit még  a szülő fontosnak tart.

     

A szervezők nevében                           Majoros  Tibor